de workshops

live workshops

 

Gedragsverandering | kick-off

Met de juiste mindset kom je het verst. Wanneer jij erin gelooft dat het je daadwerkelijk zal lukken om je persoonlijke doelen te behalen, wordt dit veel eerder realiteit. 

In deze workshop wordt je uitgerust met de juiste mindset om alles uit jouw programma te halen. 

Carmen Sep | Oprichtster & psycholoog

Carmen is al ruim 15 jaar bezig met persoonlijke groei. De beste experts die haar hebben geholpen komen terug in dit programma. Ze is een vrouw met een missie: meer liefde te verspreiden door mensen met zichzelf en elkaar te verbinden. 

Zelf studeerde psychologie en International Entrepreneurship. Ze combineert wetenschap met intuïtie bij het begrijpen en positief beïnvloeden van gedrag. In haar eigen praktijk biedt ze begeleiding bij het doorbreken van ongezonde gewoontes voor een gezonder en gelukkiger leven.

s123.JPG
Wout van Helden.jpg

Voeding | Voeding voor je brein

Moeite met focussen, last van sombere periodes, gevoeligheid voor prikkels? Dit zijn symptomen zijn van een brein wat niet meer optimaal werkt. Dit kun je, meer dan je denkt, beïnvloeden met voeding. Een kwart van alle voeding die op je bord ligt wordt verbruikt door je brein.

In de workshop Food for (positive) thought ga je onderzoeken wat je brein jou wil zeggen. Wout legt je uit hoe voeding enorm kan helpen om je beter te voelen, bijvoorbeeld bij:


- wisselende stemming
- concentratieproblemen
- schommelingen in je energie op de dag
- het moeten leveren van hoge prestaties op je werk of daarbuiten

Non-stop blootstelling aan on- en offline prikkels vragen enorm veel van je brein. Met deze workshop geef je het dus een hoop extra liefde en verzorging: goede voeding voor een gezonder brein

Wout van Helden

Wout werkt als brein-prestatie expert. Hij is orthomoleculair therapeut met als specialisatie klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Dit betekent dat hij ongelofelijk veel weet van de samenhang tussen je voeding en je psyche, hormonen en zenuwstelsel.
Hij houdt zich bezig met het speuren naar de oorzaak van klachten en het verbeteren van prestaties door gebruik te maken van voeding- en leefstijlinterventies.

 

Life coaching | omgaan negatieve gedachtes​

In deze workshop duiken we in het fenomeen (negatieve) overtuigingen en gaan we jouw gedachten toetsen op waarheid, zoals:
- ik moet slank zijn
- ik zou zelfverzekerd moeten zijn
- ik moet altijd positief zijn
- ik ben boos want mijn collega heeft iets gezegd wat me kwetst
- mijn partner zou naar me moeten luisteren
- ik voel me gefrustreerd want ik doe het nooit goed genoeg

Noeska legt op haar eigen heldere wijze uit hoe gedachten en emoties jouw navigatiesysteem zijn om juist dichtbij jezelf te blijven. Haar methodiek is gebaseerd op
The Work van Byron Katie. 

"In de basis is het leven leuk! Je gedachten bepalen je gevoel. Dit betekent dat jouw denken bepaalt hoe je in het leven staat. Dat is het principe waar ik mee werk. De kracht van de mind." - Noeska 

Noeska Adriana Pak

Noeska is coach en ondernemer. Ze begeleidt al jaren mensen op weg naar meer zelfacceptatie en vrijheid. 

Noeska Adriana.jpg
 
Marloes Hovestad.jpg

Breathwork

Tijdens deze verbonden ademhaling sessie leer je bewust gebruik te maken van een van de krachtigste tools die de natuur ons heeft gegeven, de adem. 
Ademwerk is een vorm van actieve meditatie die je helpt uit je hoofd te komen en weer contact te maken met je lijf en je hart. 

 

Ademwerk verankert je in het nu en de effecten zijn direct voelbaar. Je hoofd wordt stil. Je lichaam ontspant. Je hart opent zich. "Zelfs als we niet fysiek samen kunnen zijn, we zijn altijd verbonden door de adem." - Marloes.

Marloes Hovestad

Marloes heeft haar eigen praktijk voor ademwerk en bewustwording in Amsterdam: Ademloes. Dit doet ze in groepen, bij bedrijven en 1-1. 

 
 

Spiritualiteit | Connecting to who you truly are

In deze workshop duik je diep. Diep naar de kern, voor meer zelfvertrouwen, puur leven en in je kracht staan. Je gaat verbinden met jezelf voorbij je gedachtes en emoties. Mathilde fungeert als een spiegel en laat jou door middel van vragen en opdrachten kijken naar wie je zonder alle chaos daadwerkelijk bent. Want de mooiste groei begint met goede zelfkennis.

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:
- wie ben ik
- wat is mijn doel/ zingeving
- hoe navigeer ik naar een zinvol bestaan
- hoe vind ik rust wanneer het in mijn hoofd stormt

 

Je zult direct aan de slag gaan met het toepassen van de meest effectieve tools die ze gedurende haar carrière heeft ontwikkeld. 
 

Mathilde Lub

Mathilde begeleidt mensen op weg naar zichzelf. Geïnspireerd door inzichten uit vele traditionele wijsheden helpt ze je bij het antwoord op de vraag 'wie ben ik?'.

 

Al haar persoonlijke ervaringen, opleidingen en innerlijke wijsheid komen samen in de Academie voor Liefdevol Leiderschap die ze heeft opgericht. Haar leven is gericht op het ervaren van heelheid en vrijheid in de dualiteit van onze wereld. 

Mathilde%20Lub%20Academie%20voor%20liefd
Karlijn Kouwenhoven.jpg

Tantra | Mindf*ck tantra 

Tantra klinkt best wel mysterieus en spannend, maar wist je dat tantra over veel meer gaat dan alleen seksualiteit? Tantra heeft juist alles te maken met de zoektocht naar jezelf.

Het gaat om meer voelen, minder denken, vertrouwen op je sensaties, meer bewustzijn in het nu, connectie met jezelf (& de ander) en met het uitpakken van al die lagen om te ontdekken wie jij in de kern bent!

 

Wat je kunt verwachten:
- energie in beweging brengen
- beperkende overtuigingen die jou remmen
- tantra
- opening naar het hart

 

'I believe your life is magic, a true gift for you to open' - Karlijn

Karlijn Kouwenhoven

Karlijn heeft een MSc in Psychologie en is gecertificeerd Tantra en Hatha Yoga Teacher. Ze heeft een achtergrond als management consultant in leiderschapsontwikkeling en change bij een wereldwijde consultancy firma.

Tijdens haar wereldreizen heeft Karlijn gedurende 15 jaar over 3 continenten anderen begeleid in het vergroten van hun (zelf)bewustzijn. Karlijn creëert een down-to-earth, intuïtief en humoristisch pad voor zichzelf en anderen. Hierbij combineert ze krachtige westerse en oosterse filosofieën en technieken.

 

Gedragsverandering | nieuwe gewoontes

Vanuit haar specialisatie in gedragsverandering ga je onder begeleiding van Carmen aan het einde van het programma aan de slag met het maken van nieuwe keuzes, een actie plan en helpt ze jou stukje bij beetje nieuwe gewoontes creëren en volhouden.

Ook zal ze als host van het programma de workshops van begin tot eind aan elkaar verbinden. Verwacht een veilige sfeer van openheid en vertrouwen met een berg aan enthousiasme.

Carmen Sep | Oprichtster & host

Carmen is al ruim 15 jaar bezig met persoonlijke groei. De beste experts die haar hebben geholpen komen terug in dit programma. Ze is een vrouw met een missie: meer liefde te verspreiden door mensen met zichzelf en elkaar te verbinden. 

Zelf studeerde psychologie en International Entrepreneurship. Ze combineert wetenschap met intuïtie bij het begrijpen en positief beïnvloeden van gedrag. In haar eigen praktijk biedt ze begeleiding bij het doorbreken van ongezonde gewoontes voor een gezonder en gelukkiger leven.

975A5067_edited.jpg