Programma

Mastering your Mind program: een 5 maanden programma waarmee je jouw route naar rust vindt. 6 Experts, 8 workshops en een 3 maanden plan om rust vol te houden.

  • workshops zijn live via Zoom 

  • max 21 deelnemers

 

2 maanden live workshops

week 1

1-1 Intake gesprek 

Wat is jouw verhaal? Waar sta je nu en waar zou je willen staan? We bespreken het in een 1-1 intakegesprek.

Romy van Poppel.jpg
Wout van Helden.jpg

week 2

Rust in je hoofd met voeding

Energie en je goed voelen worden meer dan je denkt beïnvloed door voeding. Je begint je reis met kennis over wat voor jou de juiste brandstof is.

Noeska Adriana.jpg

week 3

Omgaan met negatieve gedachten

Welke overtuigingen houden jou klein? Hoe kun je daar afstand van nemen? In deze workshop ga je werken met The Work van Byron Katie om daar antwoorden op te krijgen. 

Marloes Hovestad.jpg

week 4

Tijd om de inzichten die zijn losgekomen over jouw Mind lucht te geven. Tijd om je weggestopte emoties ruimte te geven. In deze workshop ga je ervaren wat je adem daar voor jou in kan betekenen. 

Adem je weggestopte emoties vrij

Mathilde%20Lub%20Academie%20voor%20liefd

week 5

Ontdek wie je echt bent

Nu je meer afstand hebt van jouw gedachten en emoties, ben je klaar voor de volgende stap. Want wie ben je als je niet je gedachtes en emoties bent? In deze workshop begeleid Mathilde je door middel van meditatie en oefeningen naar die bijzondere plek.  

Karlijn Kouwenhoven.jpg

week 6

Mindfuck: tantrische seksualiteit

Time to spice things up! Kun je ook helemaal jezelf zijn als het gaat om seksualiteit? Wat als je ook tussen de lakens snel in je hoofd zit? In deze workshop leer je hoe tantra je helpt om verbonden te blijven met jezelf en vanuit je hart seksualiteit te ervaren. 

week 7

Nieuwe gewoontes volhouden

Initiatief nemen om aan je persoonlijke groei te werken is heel mooi! Maar hoe houd je het vol? In deze workshop leer je hoe je succesvol nieuwe gewoontes maakt zodat je ook na het programma elke dag aan de slag blijft met dat wat jou rust geeft.

week 8

Persoonlijk actieplan maken

Je hebt alle inhoudelijke workshops afgerond! In je reflectieboek is inmiddels een overzicht ontstaan over wat jou helpt meer rust te ervaren. In deze workshop ga je dat vertalen naar jouw actieplan voor de komende 3 maanden. 

3 maanden challenge

week 14

Challenge check-ups

Halverwege de challenge! Met je subgroepje krijg je een APK. Je deelt hoe het met je gaat en krijgt persoonlijk advies over hoe je jouw challenge zo succesvol mogelijk kunt vervolgen. Ook leer je veel van elkaar zodat jij en je groepsgenoten elkaar nog beter kunnen steunen. 

week 20

Closing & succesvol verder

Je hebt het volbracht! Een reis diep naar jouw kern. In deze workshop ga je stilstaan bij wat je hebt bereikt door mee te hebben gedaan aan het programma. Je gaat successen vieren en met trots en erkenning jezelf credits geven voor alle energie die je erin hebt gestoken! 

gedurende het hele programma

Reflectieboek

Door middel van het reflectieboek kun je jouw inzichten, reis en challenge overzichtelijk vastleggen.

 

Stap voor stap creëer je zo het overzicht van wat jou helpt rust te ervaren, de weg naar jezelf te vinden & deze vol te houden. Alles in één overzichtelijk boek.

Supportgroep

Vanaf het begin maak je deel uit van een subgroepje (meestal met 3).

 

In je subgroepje zul je herkenning, support en een stok achter de deur vinden. Dit is een van de meest gewaardeerde onderdelen van het programma. Zeker voor de 3 maanden challenge en daarna.

 

Na het Mastering your Mind program

✔ heb je een persoonlijk 3 maanden plan waarmee je rust vol kunt houden

✔ heb je inzicht in hoe jouw mind je beïnvloedt om je veilig te houden, maar ook de tools om hiermee om te gaan

✔ weet je hoe je kunt verbinden met het vertrouwen in jezelf

✔ weet je hoe terug kunt komen bij innerlijke rust
✔ heb je de eerste stappen gezet naar meer jezelf zijn 
✔ weet je welke methode & expert past bij jou

✔ heb je keuzes gemaakt voor het creëren van nieuwe gewoontes

✔ staan we nog steeds voor je klaar als je ons nodig hebt